Михайлов е подсъдим за нанесени телесни повреди. Пръв пред съда днес

...
Михайлов е подсъдим за нанесени телесни повреди. Пръв пред съда днес
Коментари Харесай

Сбивания в дискотеки и размахване на нож: Свидетели говориха пред съда за прокурорския син

Михайлов е обвиняем за нанесени телесни повреди . Пръв пред съда през днешния ден показания даде Мартин Евтимов . Той е един от очевидците на побоя против футболния треньор в Перник Румен Андонов .

Евтимов първо сподели пред съда, че съвсем нищо към този момент не си спомня. Разказа, че имало сдърпване, само че не съумя да уточни датата, на която това е станало. " Имаше сдърпване, бяха на светофар. Двама души нещо се сбутаха. Познах Румен Андонов, тъй като той ми беше треньор. Другият не знам кой беше ", изясни Евтимов.

След това в правосъдната зала бяха прочетени показанията му, дадени пред проверяващите. Там той е споделил, че видял по какъв начин млад мъж блъснал Андонов с юмруци и ритници . По време на побоя Андонов се свлякъл на земята, а шефът на близко кафене излязъл да спре багра, написа в показанията на Евтимов.

Той няколко пъти сподели, че не е видял лицето на Васил Михайлов при въпросното сдърпване, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Други четирима очевидци описаха, че са виждали Михайлов да се бие в заведение в Перник . В правосъдната зала те обясниха, че младежът от време на време носел нож . В един от случаите даже го размахвал , като оръжието бе разпознато от очевидеца в правосъдната зала.

Делото продължава с разпит на очевидци, а съдът назначи дати до лятото. Младежът остава в ареста с определение на Софийския градски съд, постановено на 15 март. Следващо съвещание по делото е на 9 април . Тогава са призовани още очевидци.

В районния съд има още едно дело против Васил Михайлов. То е по импортиран обвинителен акт за закана с ликвидиране против някогашната му приятелка  Боряна Рангелова . По него през вчерашния ден Софийският градски съд потвърди решението на Софийския областен съд, а точно да излезе от ареста против гаранция в размер на 3000 лв.. 

Бащата на Михайлов - прокурорът от Перник Бисер Михайлов , също беше задържан по обвиняване в побой над брачната половинка си. Тя обаче отхвърли да е имало подобен, като изясни, че била паднала. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР